Ingin menjadi Dropshipping atau Agen Jualan kami ?

Terdapat 2 kategori di dalam sistem kami. Anda boleh memilih untuk menjadi AGEN DROPSHIP atau STOKIS VIP. Setiap kategori mempunyai tugas, peranan dan keuntungan masing-masing.

AGEN DROPSHIP

Dengan pembelian satu botol Minyak Kelapa Dara Bio Tropical, anda boleh menjadi Agent kami, ataupun anda boleh membayar yuran komitmen sebanyak RM10 dikenakan sekali sahaja. Setelah mendaftar, pilih produk dan promosikan sahaja di Facebook, Instagram, Blog, Website dan sebagainya.

p/s : YURAN INI DIKECUALIKAN SEHINGGA 30/12/2018

Tidak perlu bersusah payah membungkus, mengepos & memaklumkan status item kepada pelanggan. Semuanya akan diuruskan oleh kami.

STOKIS VIP

Harga produk bagi STOKIS VIP adalah lebih rendah dari harga yang diberikan kepada agen dropship. Jadi anda akan mendapat lebih keuntungan bagi setiap produk yang anda jual. Mimimum order kuantiti adalah 30 botol sahaja.

Dengan pembelian Mimimum 30 botol Minyak Kelapa Dara Bio Tropical sahaja, anda akan serta merta menjadi STOKIS VIP kami. 

Stok anda akan boleh disimpan dalam penyimpanan kami dan akan digunakan untuk setiap order anda. Anda juga boleh memegang stok sendiri. Kami akan pos stok tersebut kepada anda. 

Tidak perlu bersusah payah membungkus, mengepos barang jika stok ada bersama kami.Semuanya akan diuruskan oleh kami. Jika stok ada pada anda, lebih mudahlah anda untuk COD kan 🙂 

 

Sebagai STOKIS VIP, anda boleh merekrut seberapa ramai 
Mini Agent dropship di bawah anda. Setiap agen dropship yang anda rekrut tidak perlu mengeluarkan modal permulaan. Setiap order mereka akan menggunakan stok yang telah anda beli. Yang menariknya, anda akan mendapat untung setiap kali mereka membuat jualan.

  • +6010 - 846 7741
  • 76-1-A, Jalan 7A/2, Medan Puteri Shops, Bandar Tasik Puteri, 48020 Rawang Selangor (002809834-P)

DAFTAR SEKARANG !

Sila Nyatakan Kategori yang anda pilih di bahagian “Massage”